Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Jan Van Veen


1

Radiomaker Jan van Veen is op 79-jarige leeftijd overleden melden zijn familieleden aan onder meer het. Jan van Veen Autos is een erkend occasionspecialist met ruim 250 occasions van Audi Volkswagen Seat. De voormalige radio-dj en presentator Jan van Veen is op 79-jarige leeftijd overleden..


Radiomaker Jan van Veen is op 79-jarige leeftijd overleden melden zijn familieleden aan onder meer Spreekbuisnl en het ANP. Bekende radiomakers reageren zondagavond bedroefd op het nieuws dat diskjockey Jan van Veen 79 is overleden. Radiomaker Jan van Veen is op 79-jarige leeftijd overleden melden zijn familieleden aan onder meer het ANP Kila van der Starre neerlandicus van. Voormalige radio-deejay en presentator Jan van Veen op de leeftijd van 79 jaar overleden Zijn familie heeft dit zondag bevestigd aan. 1 min geleden in Sterren Jan van Veen meest bekend van het programma Candlelight is na een kort ziektebedoverleden..



Pinterest

246 aanbiedingen in mei - Bekijk alles met jan van veen autos. 114 aanbiedingen in december - Koop of Verkoop jan van veen autos op Marktplaats - Bekijk Lokale. 273 van alle Jan van veen advertenties in de categorie Volkswagen zijn in de afgelopen week aangeboden. 273 aanbiedingen in juni - Bekijk alles met jan veen..


Het online radiostation Candlelight Radio gaat door ondanks het overlijden van presentator en oprichter..


Comments